PURE:EST on Ruotsalainen autonhoitobrändi. Tuotteet koostuvat laadukkaista, Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyistä autonhoitotuotteista.


ESIPESU

PURE:EST esipesuaineet ovat markkinoiden parhaimmistoa. Esim. A2 esipesuaine on kehitetty erityisesti Pohjoismaiden rankempia olosuhteita varten. A2:lla saa tiukemmankin lian, kuten tiesuolan poistettua maalipinnalta. Valikoimasta löytyy myös T3 esipesuaine jolla saadaan kaikki öljypohjainen lika pois.


MAALIPINNAN SUOJA-AINEET

PURE:EST P eli Protection sarjan tuotteet sisältävät laajan valikoiman erilaisia maali- sekä lasipintojen suoja-aineita. P1 & P2 ovat helppokäyttöisiä suihkutettavia suoja-aineita, kun taas P5 & P7 ovat kestopinnoitteita.


SISÄTILAN PUHDISTUKSEEN

Laaja valikoima sisätilan puhdistusaineita takaa puhtaan ja raikkaan sisustan. Mms. A1 yleispuhdistusaineella saadaan tehokkaasti kaikenlainen lika pois muovi-, kumi- ja nahkapinnoilta. Nahkapinnoille löytyy myös oma L1 nahanhoitoaine ja erilaisilla interior mist tuotteilla saadaan sisustaan raikas tuoksu.


PURE:EST -tuotevalikoimasta löytyy myös laaja valikoima muita tuotteita kuten rengaskiillokkeita, laadukkaita mikrokuituliinoja, pesuvälineitä ja paljon muuta.


Katso koko PURE:EST -tuotevalikoima TÄSTÄ


Haluatko PURE:EST jälleenmyyjäksi?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.